- چهارشنبه ۲۰ آذر ۹۸
- ۱۱:۰۷
کیک سیب بافتی نرم و مرطوب دارد و وجود سیب و دارچین عطر و طعم بی نظیری به این کیک داده است. پخت کیک سیب بسیار راحت است و برای مهمانی های خانواده گی مناسب است، کیک سیب را به همراه چای می توانید سرو کنید.
مواد لازم برای تهیه کیک سیب:
(مناسب برای ۶ نفر)
- آرد: ۲ پیمانه
- شکر: ۱ پیمانه
- کره: ۲/۳ پیمانه
- شیر: ¼ پیمانه
- دارچین: ۱ قاشق غذاخوری
- وانیل: ¼ قاشق چایخوری
- تخم مرغ: ۲ عدد
- بیکینگ پودر: ۲ قاشق مرباخوری
- سیب: ۳ عدد
طرز تهیه کیک سیب:
۱- برای تهیه کیک سیب ابتدا احتیاج به یک قالب گود و گرد دارید که قطر آن کمتر از ۲۰ سانتیمتر نباشد. کف و دیواره قالب را چرب کنید و کف آن کاغذ روغنی قرار دهید.
۲- از یک ساعت قبل از تهیه کیک سیب کره را از یخچال خارج کنید و اجازه دهید تا در محیط آشپزخانه نرم شود. حالا کره را داخل یک کاسه بزرگ بریزید و شکر را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید، بعد نوبت اضافه کردن تخم مرغ ها به مایع کیک سیب است.
۳- حالا وانیل و شیر را به مواد کیک سیب اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید تا با هم خوب ترکیب شوند. آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و سپس الک کنید حالا کم کم به مایع کیک سیب اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا مواد کیک سیب با هم خوب مخلوط شوند. حالا یک قاشق غذاخوری شکر و یک قاشق غذاخوری پودر دارچین را با هم مخلوط کنید و کف قالب بپاشید.
در گوناگون همراه ما باشید.
۴- سیب ها را به هر شکلی که دوست دارید برش بزنید و کف قالب روی مخلوط شکر و دارچین بچینید. حالا مایع کیک سیب را درون قالب بریزید. فر را از پانزده دقیقه قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت یا عدد ۴ فرهای گازی روشن کنید تا گرم شود. حالا قالب کیک را درون فر قرار دهید تا به مدت یک ساعت کیک سیب بپزد.
۵- بعد از پایان زمان پخت قالب کیک سیب را از فر خارج کنید و به مدت ده دقیقه اجازه دهید تا کیک سیب درون قالب کمی خنک شود، سپس کیک سیب را به آرامی از قالب خارج کنید و کاغذ روغنی را به آرامی از کیک سیب جدا کنید و کیک سیب را روی صفحه فلزی مشبک قرار دهید تا سرد شود.
۶- حالا کیک سیب آماده است آن را در ظرف مخصوص پذیرایی قرار دهید و اطراف آن را با برگ های نعناع و برش های سیب و خامه فرم گرفته تزیین کنید و سپس با چای سرو کنید.
منبع: اسپرینگ لیدی
- کیک و شیرینی
- ۱۴۳