- چهارشنبه ۲۸ مهر ۹۵
- ۱۶:۴۱
عدس ، مَرجو یا مَرجُمَک ( Lens esculinaris ) گیاهی کوچک شبیه به نخود است که معمولاً در خاک های فقیری که برای کاشت دیگر محصولات مناسب نیست، کاشته می شود.
برگرفته از ویکی پدیا
این سوپ را می توانید در آرام پز بپزید و بعد از یک روز کاری خسته کننده از آن لذت ببرید. سبزیجات و عدس هر دو دارای مواد مغذی بسیاری هستند و از آنجا که کیفیت غذا بیش از کالری مهم است می توان به سادگی گفت این سوپ خوشمزه باید پای ثابت برنامه غذایی تان باشد.
مواد لازم:
- دو فنجان عدس خشک، آب کشیده و تمیز کرده
- 395 گرم پوره گوجه فرنگی یا رب گوجه
- سه عدد هویج که به حلقه های دو و نیم سانتی برش خورده باشد.
- سه شاخه کرفس که به قسمت های دو و نیم سانتی برش خورده باشد.
- یک عدد پیاز که خوب خرد شده باشد.
- 2 حبه سیر که خوب خرد شده باشد.
- یک دوم قاشق چای خوری پونه کوهی خشک شده
- 5 فنجان آب سبزیجات کم نمک
- نمک و فلفل
- یک قاشق غذا خوری سرکه انگور
- یک چهارم فنجان جعفری تازه خرد شده
- پنیر پارمسان رنده شده ( اختیاری )
در گوناگون همراه ما باشید.
روش پخت:
1. عدس، گوجه، هویج، کرفس، پیاز، سیر، پونه کوهی، آب سبزیجات و دو فنجان آب را درون یک آرام پز بریزید. در پوشش را بگذارید و روی شعله تا زمانی که عدس و سبزیجات نرم شوند بپزید، حدود 6 ساعت. دو فنجان از زودپز بردارید و داخل مخلوط کن بریزید. اجازه دهید 5 دقیقه خنک شوند و سپس با مخلوط کن پوره شان کنید و به زودپز برگردانید.
2. به سوپ خود با نمک و فلفل چاشنی بزنید. سرکه را داخلش بریزید و سرو کنید. روی هر کدام از کاسه ها جعفری بریزید و اگر دوست داشتید می توانید مقداری پنیر پارمسان نیز اضافه کنید.
1. عدس، گوجه، هویج، کرفس، پیاز، سیر، پونه کوهی، آب سبزیجات و دو فنجان آب را درون یک آرام پز بریزید. در پوشش را بگذارید و روی شعله تا زمانی که عدس و سبزیجات نرم شوند بپزید، حدود 6 ساعت. دو فنجان از زودپز بردارید و داخل مخلوط کن بریزید. اجازه دهید 5 دقیقه خنک شوند و سپس با مخلوط کن پوره شان کنید و به زودپز برگردانید.
2. به سوپ خود با نمک و فلفل چاشنی بزنید. سرکه را داخلش بریزید و سرو کنید. روی هر کدام از کاسه ها جعفری بریزید و اگر دوست داشتید می توانید مقداری پنیر پارمسان نیز اضافه کنید.
- سوپ و پیش غذا
- ۲۲۹