- يكشنبه ۲۲ تیر ۹۹
- ۲۳:۲۵
دستور تهیه شیرینی ناپلئونی
شیرینی ناپلئونی و کیک یزدی یک شیرینی خوشمزه و پرطرفدار فرانسوی است که از سه لایه تشکیل می شود. این شیرینی از خمیری به نام خمیر هزارلا درست می شود و در بین این لایه های خمیر کرم کاستارد و یا خامه زده شده و یا حتی مربا قرار دارد و روی آن با پودر قند ، کاکائو و یا آجیل پودر شده پوشانده شده است.
مواد لازم شیرینی ناپلئونی:
خامه قنادی آماده : 1 بسته
خمیر هزار لایه آماده : 1 بسته
پودر قند : برای تزیین
همچنین بخوانید:
طرز تهیه شیرینی ناپلئونی:
خمیر هزار لایه آماده را باز کنید و گوشه های آن را صاف برش بزنید. بعد روی سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیر را روی آن قرار دهید. فر را با دمای 180 درجه روشن کنید و خمیر را به مدت 10 دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد و پف کند.
بعد سینی را بیرون بیاورید و به مانند کیک کافی شاپی بگذارید تا سرد شود. نان ناپلئونی بسیار شکنندست .با ضربه های کوچک روی نان پوسته های روی آن را خرد کنید.
بعد به هر اندازه که دوست داشتید خامه یا کرم در میان لایه های نان قرار دهید و بر روی لایه آخر که خامه مالیدید ، خرده های نان را که با ضربه از روی آن جدا کردید روی شیرینی بریزید و با پودر پسته و پودر قند تریین کنید.شیرینی ناپلئونی را یکی دو ساعت در یخچال قرار دهید تا نان ها نرم تر شوند و بعد میتوانید آن را به دلخواه برش بزنید.
- طرز تهیه
- کیک و شیرینی
- ۱۵۶