طرز تهیه کامل “پیراشکی” ساده با طعمی باورنکردنی

  • ۰۸:۵۰

طرز تهیه پیراشکی ساده خانگی

  • مواد لازم برای پیراشکی
  • آرد 2 فنجان
  • شیر گرم 3/4 پیمانه
  • مخمر 1 قاشق غذا خوری
  • تخم مرغ 2 عدد
  • پودر قند 2 قاشق غذا خوری
  • کره 2 قاشق غذا خوری
  • اسانس وانیل نصف قاشق چایخوری
  • نمک 1/8 قاشق چایخوری
  • روغن به مقدار لازم

آموزش-پیراشکی

طرز تهیه پیراشکی ساده

ابتدا در یک کاسه مناسب تخم مرغ ها را میشکنیم و هم میزنیم سپس شیر گرم و کره را اضافه میکنیم.و کمی هم میزنیم.بعد مخمر و نمک را به همراه پودر قند و اسانس را اضافه میکنیم و هم میزنیم.تا به خوبی مخلوط شوند.در آخر هم کم کم آرد را اضافه کنید و آنقدر ادامه دهید تا مواد خمیری شکل شود.

سپس خمیر آماده شده را روی سطح صاف که کمی آرد پاشی کردیم قرار می دهیم و خمیر را با دست ورز میدهیم بعدداز چند دقیقه ورز دادن خمیر آن را داخل ظرفی که آرد پاشی کردیم قرار میدهیم و سر آن را می پوشانیم و اجازه میدهیم به مدت 15 دقیقه خمیر استراحت کند و حجمش دو برابر شود.بعد از 15 دقیقه مجددا کمی آرد روی سطح صاف بپاشید و خمیر را با وردنه صاف کنید تا به ضخامت یک سانتی متر برسد.

و با قالب گرد پیراشکی ها را قالب بزنید . میتوانید وسط بعضی از پیراشکی ها را با یک قالب گرد کوچکتر سوراخ کنید .در ظرف مورد نظر روغن بریزید طوری که پیراشکی ها داخلش غوطه ور شوند.و وقتی روغن ها کاملا داغ شدند پیراشکی ها را داخل آن بیندازید تا دو طرف آن کاملا سرخ شوند و خمیرها رنگ قهوه ای طلایی پیدا کنند.

پیراشکی های سرخ شده را روی دستمال جذب روغن قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود.و بعد با چیزهای دلخواه سطح آن را تزیین کنید.

نکته مهم: اگر موقع پهن کردن خمیر , زیاد آرد زیرش بریزید و آرد به خورد خمیر زیاد بره دیگه پف مورد نظر را نخواهید داشت و بافت خمیر میمونه , چون سنگین میشه . حتی المقدور از پاشیدن آرد زیر خمیر باید اجتناب کنید و حتی میتونید روی یک نایلون پهنش کنید که احتیاج به آرد اضافه نداشته باشه. نباید اول کار زیاد آرد به خوردش بدید اگر کمی چسبناک باشه و بذارید برای دو برابر شدن بعد از اینکه حجمش دو برابر شد دیگه اون چسبندگی را هم نداره .

برای ایجاد پف در پیراشکی خمیر مایه , باید تازه باشه که پیراشکی پف کنه . اگه مایه خمیرت کهنه باشه , درست عمل نمیکنه . پیراشکی باید حسابی پف کنه و یک خمیر با حبابهای زیاد داشته باشید بعد خمیر را کمی فشار بدید تا هوای درونش کاملا بیرون بیاد .خمیرمایه باید در دمای معمولی اتاق نگهداری بشه . برای تست اینکه تازه است : نصف لیوان آب ولرم را با یک قاشق چایخوری شکر مخلوط کنید یک قاشق چایخوری پودر خمیر مایه را بپاشید روش و بع با یک قاشق چوبی کمی هم بزنید و درش را ببندید و  بذارید یک جای گرم  . اگر پف کرد و اومد بالا سالمه .

 

منبع :  rangarang

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی