طرز تهیه شیرینی ناپلئونی

  • ۲۳:۲۵

دستور تهیه شیرینی ناپلئونی

شیرینی ناپلئونی و کیک یزدی یک شیرینی خوشمزه و پرطرفدار فرانسوی است که از سه لایه تشکیل می شود. این شیرینی از خمیری به نام خمیر هزارلا درست می شود و در بین این لایه های خمیر کرم کاستارد و یا خامه زده شده و یا حتی مربا قرار دارد و روی آن با پودر قند ، کاکائو و یا آجیل پودر شده پوشانده شده است.

شیرینی ناپلئونی

اسپاگتی تاکو خامه‌ای

  • ۲۳:۱۳

مواد لازم اسپاگتی تاکو خامه‌ای:

با وبلاگ گوناگون 007  همراه باشید.

۲ قاشق غذا خوری روغن
۳ عدد فلفل دلمه‌ای در سه رنگ
۳ حبه سیر رنده شده
۸۰۰ گرم گوشت چرخ شده
۲ قاشق غذاخوری ادویه تاکو
۱ قاشق چای‌خوری نمک
۲۰۰ گرم گوجه نگینی
۴۰۰ میل خامه
۲۰۰ گرم پنیر چدار
۴۰۰ گرم اسپاگتی (آبکشی شده)
پیازچه