اصول پخت “کیک یزدی” یا فنجانی خوشمزه و خانگی

  • ۱۶:۴۸

مواد لازم برای کیک یزدی

  • آرد سفید :300 گرم 
  • تخم مرغ :3 عدد 
  • شکر :200 گرم
  •  ماست غلیظ :150 گرم 
  • روغن مایع :175 گرم 
  • عسل:یک قاشق غذاخوری
  •  بیکینگ پودر :1 قاشق غذاخوری
  • پودر هل :یک و نیم قاشق غذاخوری 
  • گلاب  :3 قاشق غذاخوری

کیک یزدی

نحوه درست کردن “ترشی انار”

  • ۱۳:۵۷

طرز تهیه ترشی انار:

ابتدا لبو ها را بخوبی شسته و آن را برای دو الی سه ساعت بپزید، سپس پوست لبوها را گرفته و رنده درشت کنید. انارها را دانه کرده و روی آن نصف قاشق غذاخوری نمک بپاشید و برای 4 الی 5 ساعت کنار بگذارید.

در گوناگون همراه ما باشید.

Image result for ‫ترشی انار‬&lrm

طرز تهیه “کوفته قلقلی” با گوشت چرخ کرده

  • ۱۲:۵۱

مواد لازم برای کوفته قلقلی

  • گوشت چرخ کرده 300 گرم
  • گوجه خرد شده 2عدد
  • پیاز درشت 1 عدد متوسط
  • پیاز ریز 1عدد
  • تخم مرغ 1 عدد
  • آرد نخود چی 300 گرم
  • رب گوجه فرنگی به مقدار لازم
  • آب به میزان کافی
  • روغن سرخ کردن بمقدار لازم
  • آبلیمو به مقدار لازم
  • نمک ، فلفل و زرد چوبه به میزان لازم

Image result for کوفته قلقلی

کیک کافی شاپی

  • ۱۵:۳۹

 

کیک داریم چه کیکی محشره خوشمزه وسبک باپف عالی 
مواد لازم ........
تخم مرغ متوسط سه عدد
روغن مایع دوسوم لیوان
آرد دونیم لیوان
شکر یک لیوان
شیر هم دمای محیط یک لیوان
وانیل نصف قاشق چایخوری
بیکینگ پودریک قاشق مرباخوری
جوش شیرین حتما توی کیکهای کافی شاپ هست یک قاشق چایخوری
پودرکاکائو یک قاشق سوپخوری
پودرنسکافه یک قاشق سوپخوری
ارد یک قاشق سوپ خوری

 

راز و رمزهای تهیه «پلو»ی خوشمزه و خوش قد و بال

  • ۱۰:۴۶

چلو آبکش:

برای تهیه برنج ابتدا باید کاملا اون رو پاک کرد که مبادا داخلش سنگ یا فضله موش باشه . سپس باید شست . برنج رو موقع شستن چنگ نباید زد .موقع شستن مقداری از نشاسته برنج خارج میشه . تا وقتی که آب زلال بشه معمولا 3 بار شسته میشه .

رمز و راز ها و فوت و فن تهیه یک پلو یا چلوی خوشمزه و خوش قد و بالا

سپس برنج رو با مقداری نمک داخل ظرف بزرگی خیس کرد تا برنج پس از خیس خوردن و زیاد کردن حجم , جاش تنگ نباشه . هنگام خیس کردن برنج نمک یادتون نره .برنج خیس کرده بدون نمک هنگام پخت زود شکفته میشه و برنج پس از آماده شدن نرم و خمیر میشه .