- دوشنبه ۱ مهر ۹۸
- ۰۹:۰۲
مواد لازم برای آبگوشت غوره :
- گوشت گوسفند : نیم کیلو
- غوره :200 گرم
- سیب زمینی :375 گرم
- پیاز:1 عدد
- لوبیا : 87٫5 گرم
- نخود :87٫5 گرم
- ادویه :1 قاشق مرباخوری
- زردچوبه :1 قاشق مرباخوری
- رب گوجه فرنگی :2 قاشق سوپخوری
- نمک : به مقدار کافی
همچنین بخوانید : تمیز کردن خانه به صورت کامل تنها در یک روز با چند ترفند ساده
طرز تهیه آبگوشت غوره :
نخود و لوبیا را از شب قبل خیس دهید و طی آن چند بار آب آن را عوض کنید.
سپس داخل قابلمه ای گوشت گوسفند را به همراه حبوبات خیس داده شده ، یک عدد پیاز و مقداری دنبه قطعه قطعه شده با هم مخلوط کنید و حدود یک لیتر آب داخلش بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوش بیاید.
کف های جمع شده روی قابلمه را با قاشق بردارید تا آب گوشت شفاف شود.بعد از به جوش آمدن آب ، مقداری نمک و زردچوبه به آنها اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا آبگوشت به آرامی بپزد.
در حین پختن آبگوشت سیب زمینی را پوست بگیرید و به همراه رب داخل آن بریزید. در انتها پخت هم مقداری غوره داخل آبگوشت بریزید .
بعد از 20 دقیقه جوشیدن غوره ، آن را بچشید و بعد حرارت را خاموش کنید و آبگوشت را سرو کنید.
در گوناگون همراه ما باشید.
نکات تکمیلی در مورد آبگوشت غوره
آبگوشت غوره جزو غذای محلی - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 30دقیقه میباشد .
آبگوشت غوره را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
منبع : نمناک
- طرز تهیه
- غذای ایرانی
- ۱۳۱