طرز تهیه کامل “شنیسل مرغ”

  • ۱۰:۴۸

طرز تهیه کامل “شنیسل مرغ”

“شنیسل مرغ” را باید با استفاده از سینه و یا مرغ درست نمایید تا بتوانید نهایت طعم خوشمزه را در وعده غذایی خود مهیا نمایید.

Image result for ‫شنیسل مرغ‬‎

مواد لازم جهت تهیه شنیسل مرغ

  • سینه مرغ 1عدد
  • آب پیاز نصف پیمانه
  • آب لیمو 3 ق س
  • زعفران دم کشیده 1 ق س
  • تخم مرغ 2 عدد
  • آرد سوخاری 1 و نیم پیمانه
  • پودر سیر 1 ق چ
  • ادویه کاری 1 ق چ
  • نمک و فلفل قرمز به مقدار لازم
  • روغن مخصوص سرخ کردن به میزان لازم

مواد لازم و نکات درست کردن شنیسل مرغ خوشمزه

طرز تهیه مرحله به مرحله شنیسل مرغ

برای درست کردن شنیسل باید ترجیحا از سینه و یا فیله مرغ استفاده کرد. سینه مرغ را میتوانید به اندازه هایی که دوست دارید تکه کنید ولی بهتر است به اندازه کف دست و ضخامت 1و نیم تا 2 سانت برش بزنید. .بعد گوشت مرغ را به وسیله بیفتک کوب و یا تیغه ی پشت چاقو که پهن تر است بکوبیم.برای این کار باید یه نایلون زیر گوشت و یک نایلون هم روی گوشت قرار دهید و این کار باعث میشود گوشت هنگام کوبیدن پاره نشود

چون گوشت مرغ نرم و لطیف است لازم نیست زمان زیادی برای کوبیدن استفاده کنید. فقط در حد چند ضربه. وقتی گوشت کوبیده شد ، اندازه آن یک و نیم برابر میشود

دستور تهیه کامل برای درست کردن شنیسل مرغ

با کمک نایلون طرف دیگر گوشت را هم برمیگردانید و بکوبید.بعد از اینکه سینه تکه شده مرغ کوبیده شده به آن آب پیاز اضافه میکنیم تا هم عطر خوبی بگیرد و هم گوشت طرد تر شود.و اجازه میدهیم 30 دقیقه در آب پیاز ، نمک ، زعفران و مقداری آب لیمو بخوابد

در مرحله بعد آرد سوخاری را با مقداری فلفل قرمز ، نمک ، پودر سیر و ادویه کاری مزه دار میکنیم . بعد تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه میشکنیم و هم میزنیم تا زرده و سفیده تخم مرغ باهم مخلوط شوند . مقداری هم زعفران به آن اضافه میکنیم .تا خوشرنگ تر شود

مرغ های آماده شده را ابتدا در آرد سوخاری مزه دار شده می غلطانیم و بعد داخل تخم مرغ میگذاریم و دوباره در آرد سوخاری می غلطانیم تا همه ی قسمت های آن به آرد آغشته شود. تابه مورد نظر را روی حرارت متوسط قرار میدهیم و به اندازه 1 سانت روغن داخل آن میریزیم تا کاملا داغ شود و سپس مرغ های آغشته به آرد را داخل آن قرار میدهیم

بهترین دستور تهیه برای شنیسل مرغ خوشمزه

حرارت زیر تابه خیلی مهم است . اگر حرارت زیاد باشد باعث میشود آرد ها زود رنگ تیره بگیرند و اگر هم خیلی کم باشد سبب میشود روغن بیشتری جذب گوشت شو

نکات کامل برای درست کردن شنیسل مرغ

وقتی یک طرف شنیسل سرخ شد بر میگردانیم و طرف دیگر آن را سرخ میکنیم . شنیسل های سرخ شده را روی دستمال های آشپزی قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود . و با سبزیجات و گوجه فرنگی سرو کنید

نکات تکمیلی در مورد شنیسل مرغ

شنیسل مرغ جزو غذای ملل – سایر میباشد 
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و و 30دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد
شنیسل مرغ را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید  
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد

 

منبع:prepare.food.blog

  • ۱۱۵
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی