- شنبه ۱۶ آذر ۹۸
- ۱۲:۵۶
«نودل» از جمله غذاهای فوری محبوب در سالهای اخیر است که با شکل و شمایلی شبیه رشته فرنگی و اسپاگتی علیرغم اسم آلمانیاش این بار در حدود قرون ۱۷ تا بیست میلادی از کشور ژاپن به آشپزخانههای سرتاسر جهان راه پیدا کرده است. اگر چه بسیاری نودل را یک غذای ژاپنی میدانند اما حقیقت این است که دستور پخت نودل توسط یک فرد چینی به نام «شو شونسی» که به دلایل سیاسی از چین به ژاپن گریخته بود به این کشور رسید و در سال ۱۹۵۸ به آمریکا راه پیدا کرد. از جمله مزیتهای نودل که آن را به یک غذای محبوب به خصوص در میان افراد شاغل تبدیل کرده است قیمت ارزان و تهیه آن در کمترین زمان ممکن است.
مواد لازم برای نودل
- روغن کنجد:2 قاشق سوپخوری
- فیله بوقلمون:100گرم
- پیازچه:100گرم پاک کرده
- سیر:2 حبه
- زنجبیل تازه :یک قاشق چایخوری
- آب مرغ:یک پیمانه
- آب:نصف پیمانه
- نودل:یک بسته
- ذرت پخته شیرین شده :نصف پیمانه
- فلفل دلمه ای :نصف پیمانه
- هویج پخته شده نگینی :نصف پیمانه
در گوناگون همراه ما باشید.
طرز تهیه نودل به سبک چینی:
برای درست کردن نودل به سبک چینی ابتدا در یک کاسه کوچک سویا سس، کره بادام زمینی، روغن مایع، روغن کنجد، عسل، شکر قهوهای و سس چیلی با طعم سیر را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و سینی فر را با کمی روغن چرب کنید یا روغن را روی آن اسپری کنید. میگوهای پاک شده و رگ زده شده را در سینی فر و در یک لایه کنار هم بچینید. روغن زیتون و نمک و فلفل را روی میگوها بریزید. سینی فر را به مدت ۶ تا ۸ دقیقه در طبقه وسط فر بگذارید. همین که رنگ میگوها صورتی شود کافی است.
در یک قابلمه بزرگ آب را جوش بیاورید و سپس مقداری نمک به آن اضافه کنید. نودلها را طبق دستورالعمل زمانی روی بسته در آب جوش بریزید. بعد از پختن نودلها آنها را آبکشی کنید و داخل قابلمه بریزید. سسی را که از قبل آماده کرده بودید ،میگوها، هویجهای خلال شده، کره بادام زمینی، پیازچه و گشنیز را به نودلها اضافه کنید و به آرامی و خوب هم بزنید. خوراک نودل و میگوی شما آماده است. در صورت دلخواه مقداری کنجد روی آن بپاشید و بلافاصله به صورت گرم میل کنید. به جای میگو از گوشت برش زده گوساله یا مرغ به صورت نواری هم میتوانید استفاده کنید.
منبع: راه آشپزی 20
- غذای خارجی
- ۱۰۹