طرز تهیه “آبگوشت غوره”

  • ۰۹:۰۲

مواد لازم برای آبگوشت غوره :

  • گوشت گوسفند :  نیم کیلو
  • غوره :200 گرم
  • سیب زمینی :375 گرم
  • پیاز:1 عدد
  • لوبیا :  87٫5 گرم
  • نخود :87٫5 گرم
  • ادویه :1 قاشق مرباخوری
  • زردچوبه :1 قاشق مرباخوری
  • رب گوجه فرنگی :2 قاشق سوپخوری
  • نمک : به مقدار کافی 

آبگوشت غوره

همچنین بخوانید : تمیز کردن خانه به صورت کامل تنها در یک روز با چند ترفند ساده

طرز تهیه آبگوشت غوره :

نخود و لوبیا را از شب قبل خیس دهید و طی آن چند بار آب آن را عوض کنید.

سپس داخل قابلمه ای گوشت گوسفند را به همراه حبوبات خیس داده شده ، یک عدد پیاز  و مقداری دنبه قطعه قطعه شده با هم مخلوط کنید و حدود یک لیتر آب داخلش بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوش بیاید.

کف های جمع شده روی قابلمه را با قاشق بردارید تا آب گوشت شفاف شود.بعد از به جوش آمدن آب ، مقداری نمک و زردچوبه به آنها اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا آبگوشت به آرامی بپزد.

در حین پختن آبگوشت سیب زمینی را پوست بگیرید و به همراه رب داخل آن بریزید. در انتها پخت هم مقداری غوره داخل آبگوشت بریزید .

 بعد از 20 دقیقه جوشیدن غوره ، آن را بچشید و بعد حرارت را خاموش کنید و آبگوشت را سرو کنید.

در گوناگون همراه ما باشید.

پخت آبگوشت غوره

نکات تکمیلی در مورد آبگوشت غوره

آبگوشت غوره جزو غذای محلی - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 30دقیقه میباشد .
آبگوشت غوره را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

 

منبع : نمناک

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی